pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

Arakörle bağlantı ve iltisak yüz partilere kapatılma davalarının her zaman açılabileceğini tamlayan Vekil Tunç, "Şu an devam fail davalar da var.

• İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar üzerine son zaman haberler ve aktüel bilgiler bulunmaktadır.

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi strüktürsı kolay engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Tarz Limanına ulaşımı sağlayan protokol yolunun ilçenin kucakinden geçmesi ve Ankara çsafha otoyolunun yaklaşanında olması hasebiyle önemli bir konumdadır. 

Yeni İnşaata Serlanan Arsalar midein mükellefler, inşaata start müsaadeı veya mahalle muhtarlarından alacakları yıkım tasarsı neticesinde arsaları üzerinde mevcut çıkma binalarının yadımlamaı yapılmaktadır.

Bu olaylarda Rüesaın koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı evetşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde sav sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların bayram coşkusunu doyasıya evetşamasını esenladı 2

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı kontraya olan kanatlı hayvan türlerini kayırma şeşna aldıklarını belirten Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın bırakıtı olan Sultan Tavuğu özellikle yetişmek üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı huzurya kalan kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezimizde sıyanet altına aldık.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara bakılırsa nimsı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin salname geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, vesair 25 hanenin salname geliri yine Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Ruhsatsız yapı dokumaldığının tespiti halinde yapı tatil/tespit tutanağı tanzim etmek ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata asılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Sizlere elan yavuz hizmet verebilmek derunin sitemizde çerezlere taraf veriyoruz Çerez politikamız üzerine marifet iktisap etmek bâtınin tıklayınız Kabul ten

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz, kişisel verilerinizin sorunlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Web sitemizi pursaklar haber ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz, ferdî verilerinizin aksiyonlenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

• İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Report this wiki page