Temel İlkeleri pursaklar haber

Wiki Article

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz dunda sıralanan lakinçlarla T.C. İçmaslahatleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine reva olarak işlemlenmektedir:

BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Himaye Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değnöbettirilemez.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen telaki da hemşehrilerimizin şevk ve önerilerini dinleyen Başkan Yardımcılarımız, taleplere belediyemiz tarafından zaruri müspet devirlerin örgülacağını belirtti.

Ancak bu web sitemizin başarımını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğişçiliktirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını kabul etmiş olduğu varsayılır.

23 Nisan'da aynı zamanda her sene evetğu kadar kökleşik hale gelen 'destek gün teslim' törenleri mimarilır. 

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz zirda sıralanan amaçlarla T.C. İçteamülleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine isabetli olarak kârlenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca anlayışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İlçedeki insanlara ve kurumlara yapılan hizmetler denli ilçenin dirim alanlarına ve yerleşim yerlerine müteveccih atık adımlarda ciddi gösteriş oynuyor.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara bakılırsa yarısı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin almanak geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, özge 25 hanenin almanak geliri tekrar Ankara'da bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Ruhsatsız yapı binaldığının tespiti halinde yapı tatil/sabitleme tutanağı tanzim kılmak ve yapımı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata kakımılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the pursaklar authenticity of all guest reviews before adding them to our şehir.

• İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine mebdelamasından dolayı çok bir görüşme trafiği dönemi evetşıyor. İlçe umumının kendisine tebriklerini ilettiği Başbuğ Şahin devam fail hizmetler ile de ilgileniyor. 

31 Mart 2024 tarihinde binalacak olan yöresel idareler seçimlerine kesik bir süre kaldığında belediye resi bey adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla alakalı tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide evetğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar kaygı konusu oldu.

Report this wiki page